Vezető tisztségviselő választás Balatonkenesén

2017.02.21

A Balatonkenesei Polgárőr Egyesület 2017. február 18-án tartotta meg éves rendes Közgyűlését és egyben Tisztújító Közgyűlését.

A meghívott vendégek közül Piros Ottó ezredes úr a MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ parancsnoka és Kórosi Tibor úr a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségének gazdasági elnökhelyettese tisztelte meg a Közgyűlést. Az egyesület elnöke Ritter József nyitotta meg a Közgyűlést és köszöntötte a megjelent vendégeket és polgárőröket.
A határozatképes Közgyűlés meghallgatta és elfogadta az elmúlt évről szóló elnöki és pénzügyi beszámolót, majd elismerések átadása következett. Rézműves Károly alelnök és Ruszina György polgárőr 2016.évi munkáját az egyesület tárgyjutalommal köszönte meg, és minden polgárőr átvehette Dicsérő vagy munkáját Köszönő oklevelét. A leköszönő elnökség (Ritter József elnök, Rézműves Károly alelnök, Stud Lilla gazdasági vezető) összegezte az elmúlt 4 évben végzett munkát, majd megkezdődött az új tisztségviselők megválasztása. A jelöltállítást követően, a kialakult szavazólapon a vezető tisztségviselőkre több jelölt közül választhattak a polgárőrök, a szavazás az első körben érvényes és eredményes volt.

A megválasztott új vezető tisztségviselők:

  • elnök: Ritter József;
  • alelnök: Pintér József;
  • gazdasági vezető: Nyemcsok Györgyné.

Az új elnökség megköszönte a tagság bizalmát, és kérte őket az elmúlt időszakban végzett színvonalas munka folytatására. A megválasztott vezetőségnek gratuláltak és sok sikert kívántak a megjelent vendégek és biztosították őket a további együttműködésükről és támogatásukról.

A napot az egyesület tagjai és a megjelent vendégek egy jó hangulatú ebéddel és beszélgetéssel zárták.

Forrás:Ritter József elnök